Aktiviteter

1 dags spindekurser

 

Kuserne holdes når der er 4 deltagere, Vi kommer omkring spinding, tvinding, justering og smøring af rokken, lidt omkring uld og uldtyper.

 

Medbring din egen rok, hvis ikke du har en kan du låne en af mig.

 

Et kursus koster 400 kr dette er incl.den uld der benyttes på kurset samt kaffe eller te. Halvdelen af kursusafgiften betales forud ved aftalt dato.

 

Send mig en besked eller ring for at melde til vente listen.

 

Strikkecafé

 

Jeg holder strikkecafé den sidste tirsdag i hver måned fra 18-21, alle mobile håndarbejder må medbringes og alle kan være med.

Vi bruger tiden på at nørkle, snakke og hygge, vi inspirere hinanden og hjælper hvor der er behov. Ud over det drikker vi en masse kaffe / te og spiser dagens bagværk.

 

Prisen for at deltage er 25 kr og det dækker mad og drikke. Håndarbejde medtages hjemmefra.

Vævning

 

Hver Torsdag er der vævedamer,

 

Ideen var at man lejer sig ind på en væv, kommer med sit garn og væver lige det man har lyst til Det er vis dog mere blevet et fast vævehold da damerne nu har fundet på projekter kontinuerligt gennem nogle år.

 

Der er i øjeblikket booket helt op. Men har man lyst må man gerne komme forbi og hilse på.

 

Ring evt i forvejen.

Spindedag / spindecafé

 

Ind i mellem når tiden tillader det holder jeg en spindedag, Det er lidt lige som strikkecafé´men bare kun for spinding. Alle der har lyst kan komme.

 

Det er som regl en søndag fra 10 til vi ikke gider mere. Du skal selv medbringe Rok eller håndten, og tanken er at vi hygger og spinder.

Det er tænkt som hygge for nogen der allerede er i gang med at spinde og der er ikke nogen undervisning, men vi kan godt udveksle erfaringer.

 

Prisen for at deltage er 25 kr og det dækker kaffe/te og morgenbrød.. Madpakke medtages hjemmefra.

Ea Isaksen Tygestrupvej 5, 4295 Stenlille Telefon 28 14 48 14 Email: ea@uldorado.dk